Het weekend voordat alles mis ging en ik in het ziekenhuis belandde, was het eerste weekend terug in mijn eigen huisje. Na drie maanden bij m'n ouders te hebben gezeten vanwege mijn gebroken pootje vond ik het wel mooi geweest en wilde ik graag kijken of ik mezelf weer kon redden. Nou, dat dat faliekant mis is gelopen weten we nu wel, maar: ik heb dat weekend wel lekker gegeten met vriendinnen. Namelijk: couscous salade. Couscous is zoiets wat ik veel te weinig eet. En als ik het dan wel eet denk ik: ohhhh men, wat lekker, dit moet ik vaker eten! En dat dacht ik dus ook van deze couscous salade. Een beetje verlaat, maar ik wil het recept (overigens niet van mij) graag nog delen met de wereld (helaas geen foto, die volgt de volgende keer dat ik het eet). Wat heb je nodig:
- Couscous
- Bouillon van een blokje (groenten)
- Courgette
- Paprika
- Mozzarella
- Cherrytomaten
- Komkommer
- Zongedroogde tomaten
- Pittige pepita mix gezouten (AH)
- Sla
De bereiding is echt té makkelijk: maak met wat bouillon de couscous klaar. Snij alle ingrediënten. Bak de courgette en paprika even aan in de pan. Doe de couscous en de rest van de gesneden ingrediënten erdoor. KLAAR. Makkelijker kan het niet. Ook lekker: feta in plaats van mozerella of wat kip erdoor.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten