zaterdag 17 mei 2014

Perfecte tosti's

Ik was een beetje klaar met mijn tosti ijzer. Oke, strikt gezien die van mijn ouders, omdat ik daar nog steeds bivakkeer zolang ik niet weer ronddartel als een hertje (al heb ik in mn eigen huisje exact dezelfde staan). Het is zo eentje als op het plaatje links. Met de nadruk op was, want ik heb de tosti herontdekt. Ik maak hem nu anders klaar, en sindsdien zweer ik weer bij de tosti als perfect studie- en chillvoer. Goddelijke gesmolten heerlijkheid (oke, laat het duidelijk zijn: ik ben niet chef gezond eten). Ik dacht dus dat de hele wereld de volgende tips al kende, maar dat bleek bij navraag niet zo te zijn. Voor de zekerheid deel ik ze daarom toch maar even met je: 
  1. Smeer boter op de buitenkant van de tosti. Veeuuul knapperiger, en compleet niet droog.
  2. Smeer ketchup op de binnenkant van de tosti (!!!). Ik kan eigenlijk niet uitleggen wat het doet, maar het is super lekker. Dit vervangt natuurlijk de dikke klodder ketchup naast de tosti niet.
  3. Beleg je tosti met meer dan kaas (en ham). Iets specifieker: doe ui, flinter dun gesneden, op je tosti. Echt zoooo ontzettend lekker! Ik ben echt verslaafd aan een ui/ ham/ kaas trio. Uitvinding van de eeuw.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten